Svaren

1. Vad är det som gör att du känner dig på dåligt humör då??
Oj, jag tror det var så att jag var på dåligt humör för att jag hade gjort prov den dagen och hållt tal som inte hade gått något vidare bra direkt.

2. brukar du måla tånaglarna?
Haha, jag har gjort det 1 gång faktiskt och det var till skolavslutningen i 8an. Då skulle jag ha sandaletter på mig och kände att tånaglarna behövde piffas upp lite grann. Dock blev det en väldigt neutral färg. Titta där ---> (Länk) om du är nyfiken.

3. skulle du kunna tänka dig att färga håret platinablondt eller kolsvart? :o
Jag har ju faktiskt varit nästan helt platina blond innan jag slingade för första gången. Men kolsvart? Hmm... Om jag blir riktigt brun i hyn så skulle jag nog kunna tänka mig det. Däremot minns jag när jag var liten. Då ville jag verkligen ha svart hår. Bara för att en stor tjej jag kände hade det och jag tyckte hon var så cool. Haha4. Vad annvänder du helst, sms eller msn?
Sms. Speciellt nu när jag kan skicka 3000 gratis sms till vilka operatörer som helst. Någon som vill ha mitt nummer? ;)

5. Din största förebild?
När jag läste frågan för några dagar sen så visste jag inte alls vad jag skulle svara på den frågan. Men nu när jag tänkt till lite så är mitt svar. - Jag har egentligen ingen speciell person som jag ser upp till. Utan jag ser upp till dom som har vettiga saker att säga. Som t.ex. Ana Gina. Hon vet verkligen vad hon snackar om. (Haha, inte när hon driver då) Bra människor, såna som det oftast brukar för få av.

6. Vad står högst på önskelistan just nu?
Ojojoj, jag vet inte. Jag önskar mig mycket småsaker nu. Marabou choklad, stativ till min systemkamera och kanske en liten bärbar bloggdator. Allvarligt talat, jag vet inte. 

7.  Tala om vad det bästa som någonsin hänt dig är :P
Den här frågan var också väldigt svår, haha! När jag fick beskedet om att jag skulle få 2 små syskon. :) Det var en stor upplevelse i mitt liv!

8. Vad handlade din dröm om senast? (som du kommer ihåg)
Jag drömde att jag blev jagad, men lyckligtvis så hann jag undan. Jag var supersnabb, supersnäll och kunde rädda alla från det hemska monstret. Jag var typ spiderman... Eller spiderwoman.

9. Fråga dina föräldrar vad du skulle hetat om du var kille! :D
Jag skulle heta Johan. Hahaha :P

10. vad ska du göra i sommar? ;)
I sommar ska jag umgås med massa vänner, sola&bada, åka till Gotland och Göteborg. Där ska jag besöka Liseberg, sen får vi ju inte glömma bort Grönan heller. I slutet av sommaren brukar jag segla också. Gissa om jag lääängtar ♥
 
11.Vem är din närmsta vän?
Madeleine är min närmsta vän. Önksar dock att vi träffades oftare!

12. Finns det något hos dig själv du vill ändra på?
Tyvärr gör det ju det. Men jag försöker fokusera på det fina hos mig. Ögonen, fötterna och min längd. 3 saker som jag gillar hos mig själv. Speciellt längden, 167,5 tycker jag är precis lagom kort :) hihiKommentarer
Postat av: nutjarin

sv: tack så mycket! :D

2010-05-16 @ 15:15:58
URL: http://ddeliciiouz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig?

E-mail: (visas ej)

Blogg:

Skriv din kommentar:

Trackback
RSS 2.0