Fotbollsträning och skoskav

Idag hade mina bröder fotbollsträning. Roligt att se på, dem är ju så små. Haha, men dem var riktigt bra.
Förresten var det underbart väder, som igår. Men lite för varmt att bara stå och glo. Fick skoskav på mina gamla sår. Det var inte speciellt kul. Det är bara för att mina fötter sväller upp i värmen. Det är inte såå skönt.
- Fotsvätt, man hör ju på ordet hur äckligt och klibbigt det låter.

I morgon är det måndag, sista hela veckan i skolan. YES!! För den 10 juni slutar vi. Då är det bara ett år kvar i grundskolan. Jippi <3

/ Natt!s

blommor :)

Jag älskar blommor. Här kommer mina favoritbilder. Egentligen vågar jag inte lägga ut dem eftersom jag inte har skyddkopiering. Men jag tar den risken.

Röd blomma


Gul blomma :P


Vit blomma. (Haha ingen idé att jag skriver vad edet är för blomma, för
man ser ju med egna ögon. HAHA)Min favorit blomma :) I repris :P


/ Natt!s

Kärlek till värme

Jag verkligen älskar solen. Den får mig på gott humör, och man kan vara ute till 10 på kvällen. Det är underbart. Allt grönt som finns ute, får sån vacker färg. Jag önskar bara att jag hade en kamera och kunde fotografera allt.

Idag solade jag på gräsmattan och hade ett stort träd med massa löv över mig. (Låg på en filt förstås)  När jag tittade upp så var det så vackert. Trädet var så stort och låångt där uppe såg jag lite blått. Himlen alltså. Därför älskar jag färgen grön. För det finns så många nyanser av den gröna färgen. Även det klarblåa himmel som man sätt idag är också vacker.

Allt vackert kommer från ljuskällan Solen.

/ Natt!s

Hemma med solsken

Hemma igen, har inga bilder eftersom min kamera är sönder. Fy fan, vad det suger. (sorry utryck) Blir så sur, det är som en del av mig är borta. Ska nu försöka hitta på nåt kul.

Förresten ska jag till daddy i helgen och då innebär det ingen bloggning. Tråkigt, men det blir uppdatering på måndag. Stå ut <3

/ Natt!s

Kort dag

Kort dag idag. Vi har ju som sagt friiluftsdag. Inte så roligt, jag kan bli rätt nervös om jag ska hoppa höjdhopp. Tänk om jag snubblar på pinnen, eller att jag inte hoppar över den fast det nästan ligger ner på madrassen. Pinsamt. Men jag får väl skylla på att jag är liten och smal. Haha, nu blir det frukost...


En bild på Madde och Mig i omklädningsrummet :)

/Natt!s

Bilder från Thailand :)

Thailand, visst ser det varmt ut. Det var det ca. 40 grader. Inte nåt jag var van vid direkt.

Vid ett hotell, dock inte mitt

vattendroppar efter en regning natt.

Foppaskor jag köpte i Thailand.

Min älsklings bild. Mjaoo, bra skärpa också <33

I morgon blir det sovmorgon med friluftsdag. Rätt roligt, men svettigt. Dessutom är inte jag en av dem bra. Jag är ganska dålig, kommer bara tänka på maten. Trevligt att skolan fixade korv också. Det är nåt jag gillar. Haha, jag är inte såå kräsen som vissa tror ;)

/ Natti!s

Oskydligt dömd

Nu börjar oskydligt dömd. Det är bra, se på det. Mikael Persbrant är med där och han är rätt rolig i den här serien. Börjar om 1 min. Ahhhh.
TV 4 förresten

/ Natt!s

Regndroppar

Underbart med regn, säger jag. Många håller inte med mig, men jag gillar när det knastrar så där mysigt på fönstren. Jag känner ett lugn på nåt sätt. Man kan krypa upp i soffan, och mysa. Sånt är mysigt, det gör mig lycklig.
- Lyckliga stunder.
Därför gillar jag regn. Kanske inte lika mysigt att gå ut i det, men inomhus är det underbart. Då spelar det ju ingen roll vilket väder det är. Man är skyddad. Dessutom gillar jag regdropparna på fönstret. Den är så fina och unika. Ingen droppe är den andra lik. Droppar är så fina att ta kort på också. Något speciellt.


/ Natt!s

Topplistan v. 22 (lagt ner)

1. Kelly Clarkson - my life would suck without you
2. Lady Gaga - Eh eh
3. Halo - Beyonce
4. right round - Florida
5. Katy perry - Waking up in WegasEn kanon bra låt <3

Fortsätta

Jag tänker fortsätta med den här bloggen. Jag hade en annan förut, och nu har jag denna. Dessutom har jag lyckas göra designen helt själv. Jag känner mig stolt. Okej, Madde har lärt mig det mesta, men jag förstår.

Det är hur kul som helst. Men det är en del saker som krånglar. Tex, att headern blir så liten, jag vet inte hur man byter färg på rubriken. Nu har jag rosa, och det vill jag INTE! Haha,

Jag gillar blogg.se, mycket bättre. En ny start, det blir som en rolig start till sommarlovet. Mysigt <3

/ natt!s

Jag har en blogg. haha

Jahapp, då har man en blogg. Kul, men detta är bara en provblogg för att hjälpa min vänn :)


  • Till bloggens startsida

  • RSS 2.0